تساوی حقیقی زنان با مردان در جامعه
در جهان امروز شاهد حضور نسبی زنان در بخش های مختلف جامعه و حتی مسند های بالای سیاسی هستیم ، ولی به نظر من این نگاه فعلی به تساوی حقوق زنها نه تنها هنوز عادلانه نیست ، بلکه به شدت تحت فشار و نفوذ آقایان قراردارد و هنوز با حقوق عادلانه و حقهء زنان در استفاده از فرصت های اجتماعی و مدنی فاصله بسیاری دارد ... حتی در متمدن ترین کشورها !
یکی از مطالب ثابت شده علمی ... برتری هوش و ذکاوت زنان نسبت به مردان است و این مقوله را حتی در کشور ستم زده ایران هم میتوان دید ! یک تبعیض و بی عدالتی آشکار در حق زنان در همه عالم که هنوز هیچ حکومت یا قانونی به آن توجه نکرده .... مشکلات و محذوریت ها و افت توانایی بانوان در چند روز از هر ماه است ! و بانوان و پزشکان بخوبی از این مشکل مطلع هستند ...
حالا تصور کنید که در روزهای حساسی مثل کنکور ... مسابقات ورزشی ... امتحانات دبیرستان و دانشگاه ... تعدادی از بانوان در دوره فترت ماهانه خود باشند ... بدیهی است که از تجلی تمام توانایی جسمی و فکری خود به علت تالمات و ضعف های ناشی از این دوره عاجز هستند .... و یکدست کردن اینگونه رقابت ها ، بین آقایان و خانم ها (آنهایی که در این دوره ماهانه قرار دارند ) یک بی عدالتی بزرگ است !!! که باید با وضع قانونی جوابگو و راهساز ، این بی عدالتی را کنار زد و فرصت شکوفایی بیشتر به توانایی ها و استعداد های بانوان که در رشد و کمال جامعه اثر بسزایی دارند، داد !... بسیار شنیده ایم که بازیکنان بزرگی در فوتبال یا دیگر رشته ها به علت حتی سرما خوردگی در میدان مسابقه حاضر نشده اند ... و آیا سرما خوردگی تالم آورتر از حال بانوان در دوره ماهیانه شان است؟ وقتی پارلمان ها ، باشگاه های ورزشی ، و.... به دلیل خستگی اعضاء تعطیلات سالانه و فصلی دارند و کسی هم به این تعطیلات که گاه کار کشور را لنگ میکند اعتراضی ندارد ... چه اشکالی دارد که بانوان در مراحل مختلف به ابراز تجلی توانایی های خود یا شرکت در آزمون ها و مسابقات و امتحانات بپردازند؟ .. و این قانون میتواند در چند نوبت این فرصت را به بانوان بدهد ! یعنی زمانی به رقابت بپردازند که در دوره ماهیانه خود نیستند .. حتی اگر لازم باشد که برای ایشان در چند تاریخ مختلف ، برنامه آزمون گذارد !
اکنون بانوان در بیش از 15 کشور جهان بالاترین پست مدیریتی و ریاست را دارند و تعداد بیشماری هم در مناصب بالای کشورشان فعالیت میکنند ... ولی این بسیار کم است و با بالا رفتن این آمار سود بیشتری متوجه جوامع میگردد !
منظر فعلی نقش زنان در جهان را نمیتوان کافی و صحیح دانست ..چرا که یا به نوعی فمنیسم گرایش دارد یا مرئوس بودن ایشان زیر دست روئسای مرد !
ما امروزه شاهد هستیم که بخش عمده کانون ها و جمعیت های مدافع حقوق بشر توسط بانوان اداره میشود و این جز به دلیل روح اعتدال و مهر ورزی و خشونت گریزی بانوان نیست ! و چه زیبا روزگاری خواهد شد زمانی که وزرای دفاع کشورها را بانوان تصدی کنند !
حالا باز گردیم به کشور فلک زده خودمان که بانوان آن ، بعد از چند کشور عربی و مرد سالار، کمترین حقوق را در بین جوامع جهان دارند ....
در کشور ما ، یک پسر اگر در روستا هم زندگی کند ... امکان دسترسی به مراکزی که در شهر ها وی را برای رسیدن به خواسته های اجتماعی و مدنیش کمک میکنند بسیار است ... مثل کلاس های کنکور و باشگاه های ورزشی و ...
ولی دختران در محدودیت و محرومیت شدیدی قرار دارند ... بخصوص که اغلب مکلفند که بعد از دیپلم شوهر کنند و به خانه داری بپردازند .. و توضیح واضحات نمیدهم که یک دختر روستایی بسیار بعید است که مجاز برای رفتن به شهر جهت شرکت در کلاس کنکور و یا باشگاهی ورزشی باشد !
آنوقت این حکومت برگ دیگری از بلاهت و زن ستیزی و در واقع مردم ستیزی رو میکند و سعی در محدود کردن رشته ها ویا سهمیه دانشگاه ها برای دختران مینماید !!!!!!
من آز انجا که به فردایی بسیار روشن و افتخار آفرین .. آنچه که شایسته ایرانیان است میاندیشم .... و فاصله بسیاری بین شانی که بانوان ایران در قبل از اسلام در این سرزمین داشتند و آنچه که اکنون در مترقی ترین کشورهای جهان میبینم مشتاق و معتقدم که در فردای ایران آزاد قانونی جهت آسایش و برقراری مساوات جهت بانوان گرامی ایران زمین تهیه و تصویب و اجراگردد که تا حدودی به شکل زیرباشد : کلیه نهادهای عمومی چه دولتی چه خصوصی
موظفند که :
در امور کاری و تحصیلی و ورزشی در روزهای مهم مثل برگزاری آزمون ها و امتحانات و مسابقات جهت بانوان کشور ایام متعددی را منظور نمایند .
تعداد این ایام و روزهای برگزاری آن طبق پرسشنامه ای که پیشاپیش از بانوان آمار گیری می گرددخواهد بود.
پاینده ایران و ایرانی
۵ نظر:
درود
اين صحبتها از يك مرد ايراني واقعا" جاي سپاسگذاري داره .
ميگم مرد ايراني چون بيشتر مردان ايراني يك جورايي خودشونو مايملك زنانشون ميدونند .
اما مرداني به مانند شما اينقدر انگشت شمارند كه متاسفانه نميشه سخناني اينچنيني رو نشانه رشد فرهنگي مردان ايران دونست .
به هر حال بابت اين انديشه هاي ستودني از شما سپاسگذارم .
با سپاس .
تصحيح ميكنم
مالك نه مايملك .
با درود به ناشناس گرامی ..
بعضی از اندیشمندان معتقدند که :
توجه به خواسته ها و نیاز های کسانی که با ما تفاوت دارند ..بهترین روش برای درک واقعیت نیازهای خودمان است و مارا از رفتن به بیراهه و تشخیص غلط در درک نیازهای حقیقی و واجب تر باز میدارد ...
واین اکثریتی که به گفته شما به این دیدگاه ها اعتقادی ندارند ... اگر به این واقعیات توجه نکنند در رسیدن به اهداف خود شکست خواهند خورد و راه را از نو باید بپیمایند ...
و شاید این سکون و سکوت و بی عملی که اینروزها از مشتاقین و فعالین رسیدن به آزادی و دمکراسی می بینیم دلیلش همین راه گم کردگی باشد ..که بدیهی است که عامل نا امیدی و سرگردانی آدمی میگردد !
پاینده ایران و ایرانی
با درود بر روزبه عزیز
رفیق عزیزم شک نکن که من نوشتن رو کنار نذاشتم و نمیذارم ولی مدت حدود دو ماه و نیم به دلایلی امکان دسترسیم به اینترنت خیلی کم بود یا بهتره بگم در حد صفر بود. مشکلی پیش نیومده بود. نگران نباش.
در اولین فرصت مطلب تازمو منتشر می کنم.
مطلبت هم خوندم. جامعه ای که حداقل بخشی از اون به معنای حقیقی (نه فقط در حرف) به حقوق دگر اندیش و دگر جنس و اساسا هرکسی که تفاوتی با اونها داره احترام بذارن جامعه پویایی هست.
پیروز باشی. پاینده ایران و ایرانی
با درود به مسعود گرامی ...... خوشحالم کردی که از سلامت خودت آگاهم کردی ! شاید من و خیلی ها اینروزها مطالبی را مینویسیم که چندان ریشه ای و علمی نباشد ...ولی در حال حاضر تنها سلاح ما نوشتن است و این نوشتن خواب را بر حکومت و اربابانش حرام میکند ... پس باید نوشت ...از هر چیز ... و به نوعی صدای اعتراض را بلند کرد و شیشه سکوت را شکست !!! و داغ تصاحب اندیشه هایمان را به دل این دکانداران دین و وطن فروشان هرزه خواهیم گذارد ! و بعد از ما هم این قلم ها را دیگران بر خواهند گرفت و خواهند نوشت و با افروختن شمع های بسیار ...روزی این ظلمت و کاخ ظلمت نشینان در هم خواهد شکست پاینده ایران و ایرانی
ارسال یک نظر